Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Bo-Camp Safari pannenset

Op voorraad

42,95

34,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Bo-Camp Safari pannenset

De Safari pannenset is een compacte, lichtgewicht set gemaakt van aluminium. Deze pannenset van Bo-Camp kunt u helemaal in elkaar stapelen en vervolgens met het riempje zekeren, zodat alles netjes op zijn plaats blijft tijdens de reis.

Ruime inhoud

De set is 7-delig en bestaat uit drie pannen met een inhoud van 1,8 liter, 2 liter en 3 liter. Ook behoren tot de set twee deksels van 18 en 20 cm, een stapelring, een greep en een riempje.

Specificaties: Bo-Camp Safari pannenset

  • Naam: Safari pannenset
  • PLU: 1099034
  • Merk: Bo-Camp
  • Inhoud: 1,8 liter, 2 liter en 3 liter
  • Afmetingen: Ø 17, 18 en 20 cm
  • Materiaal: Aluminium
  • Bestaat uit: 3 pannen, 2 deksels, stapelring, greep en riempje

Recensie: Bo-Camp Safari pannenset

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief