Bo-Camp Opbergtas voor gaskomfoor

Op voorraad

9,25

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Bo-Camp Opbergtas voor gaskomfoor

Deze opbergtas is speciaal gemaakt om 2 pits en 3 pits kooktoestellen in op te bergen en vervoeren.

Goede bescherming
De tas zorgt ervoor dat een kooktoestel niet gaat roesten door vocht of vuil wordt. Het materiaal van de opbergtas bestaat uit 600D polyester, waardoor het nodige gewicht in de tas gedragen kan worden.

Twee formaten
De opbergtas voor gaskomfoors komt in twee formaten. De 2 pits versie is 50 x 33 x 12 cm en de 3 pits versie is 60 x 33 x 12 cm.

Specificaties: Bo-Camp Opbergtas voor gaskomfoor

  • Naam: Opbergtas voor gaskomfoor
  • PLU: 1165352C
  • Merk: Bo-Camp
  • Afmetingen: 2 pits: 50 x 33 x 12 cm
    3 pits: 60 x 33 x 12
  • Materiaal: 600D polyester
  • Kleur: Blauw
  • Uitvoering: 2 pits 3 pits

Recensie: Bo-Camp Opbergtas voor gaskomfoor

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief