Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Bo-Camp Deluxe disselweger

Niet op voorraad
15,95
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Bo-Camp Deluxe disselweger

Disselweger voorkomt het risico van slingeren

De verticale druk die de trekhaakkogel te verwerken krijgt, wordt de kogeldruk genoemd. Het is belangrijk om voor vertrek de kogeldruk te controleren. Hiermee vermindert u het risico op slingeren aanzienlijk! Een disselweger weegt deze kogeldruk.

Eenvoudig te wegen en af te lezen

De Deluxe disselweger van Bo-Camp heeft een stabiele voet en blijft vanzelf staan. Hierdoor heeft u tijdens het wegen uw handen vrij. De aluminium stalen disselweger weegt tot een gewicht van 100 kg.

Op het typeplaatje van de trekhaak staat wat deze druk maximaal mag bedragen. Normaal gesproken liggen deze waarden tussen de 50 en 75 kg.

Specificaties: Bo-Camp Deluxe disselweger

  • Naam: Deluxe disselweger
  • PLU: 1167174
  • Merk: Bo-Camp
  • Materiaal: Aluminium
  • Maximale belasting: 110 kg
  • Tip: Bekijk het typeplaatje van de trekhaak voor de maximale druk

Recensie: Bo-Camp Deluxe disselweger

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief