Bo-Camp Cross Level waterpas

Niet op voorraad
6,75
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Bo-Camp Cross Level waterpas

Waterpas ter stabilisatie en voor ideaal parkeercomfort

Een waterpas behoort tot de standaard uitrusting in elke caravan en kamper. Een keurig horizontaal geplaatste caravan of kamper geeft meer comfort en plezier; kastjes sluiten beter en spullen rollen niet van tafel. Bovendien werkt een koelkast op zijn beste als deze waterpas staat.

Deze Cross Level waterpas van Bo-Camp helpt u bij de stabilisatie. Bovendien heeft de Cross Level schroefgaatjes en een magneetstrip zodat de waterpas eenvoudig aan de caravanwand is te monteren. Bijkomend voordeel is dat u hem dan nooit vergeet mee te nemen.

Specificaties: Bo-Camp Cross Level waterpas

  • Naam: Cross Level waterpas
  • PLU: 1166799
  • Merk: Bo-Camp
  • Afmetingen: 6 x 4,5 cm (l x b)

Recensie: Bo-Camp Cross Level waterpas

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief