Bo-Camp 28 Knijpers Schaar droogcarrousel

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Bo-Camp 28 Knijpers Schaar droogcarrousel

Schaarmodel droogcarrousel

Na elk hand- of machinewasje hangt u de natte was direct te drogen met deze droogcarrousel van Bo-Camp. Het droogrek is lekker handig omdat het zoals een schaar in- en uitvouwt. Ingeklapt neemt de droogcarrousel zeer weinig ruimte in. Het droogrek heeft een handige ophanghaak en met de meegeleverde 28 knijpers hangt u uw was netjes op.

Specificaties: Bo-Camp 28 Knijpers Schaar droogcarrousel

  • Naam: 28 Knijpers Schaar droogcarrousel
  • PLU: 1167179
  • Merk: Bo-Camp
  • Kleur: Grijs
  • Afmetingen: 34 x 34 cm
  • Inclusief: 28 knijpers

Recensie: Bo-Camp 28 Knijpers Schaar droogcarrousel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief