Blizzard Viva IQ ski's junior

Alleen online
Vanaf:

149,99

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Blizzard Viva IQ ski's junior

De Viva IQ junior van Blizzard is perfect voor de snelle meiden maar ook voor de eerste bochten. Het IQ systeem maakt de ski zeer licht en makkelijk te draaien. De ski buigt makkelijk waardoor ook de lichtste meisjes met snelheid kunnen skiën en scherpe bochten kunnen maken.

KinderSki Garantieplan

Bij De Wit Schijndel hebben wij het KinderSki Garantieplan waardoor het aanschaffen van nieuw wintersportmateriaal voor kinderen voordeliger is dan huren. Lees alles over het Garantieplan. Wilt u gebruik maken van het KinderSki Garantieplan dan is het nodig dat u hiervoor naar de winkel in Schijndel komt. Dit vanwege de juiste montage en afstelling van de materialen.

Specificaties: Blizzard Viva IQ ski's junior

  • Naam: Viva IQ ski's junior
  • PLU: 1202685C
  • Merk: Blizzard
  • Breedte: 107 / 68 / 95 bij een lengte van 130 / 140 / 150 cm
  • Radius: 9 m bij een lengte van 130 cm
  • Lengte: Verkrijgbaar in verschillende lengtes
  • Materiaal kern: Composite IQ
  • Binding: IQ 7
  • Artikelnummer: 8A4135H1-001
  • Maat: 130 140 150

Recensie: Blizzard Viva IQ ski's junior

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief