Biomix ATM 1 liter reinigingsmiddel

Schrijf een review

Op voorraad

6,99

5,99

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Biomix ATM 1 liter reinigingsmiddel

Het ATM 1 liter reinigingsmiddel van Biomix maakt uw tegels, veranda of stoep weer schoon. Het is een kwestie van het ATM reinigingsmiddel aanbrengen en wachten. U hoeft niet te schrobben; het middel doet het werk voor u.

Biologisch en milieuvriendelijk

Het vloeibare reinigingsmiddel is gemaakt op basis van enzymen waardoor het ATM middel milieuvriendelijk en biologisch is. ATM verwijdert vuil en aanslag van atmosferische oorsprong. Dit soort vuil en aanslag ontstaat grotendeels door de industrie en het verkeer die grote hoeveelheden roet uitstoten.

Verwijdert vuil en aanslag zonder schrobben

Biomix ATM is de oplossing voor het schoonmaken van alle buitenoppervlakken. Het fijne aan dit middel is dat u alleen maar het middel hoeft aan te brengen zodat de enzymen en de natuur het verdere werk doen. Door regen en wind, dus niet schrobben, wordt het beste resultaat bereikt in een aantal weken. Het resultaat is afhankelijk van de mate van hardnekkigheid en wat de oorsprong van de aanslag is.

Verhouding reinigingsmiddel en water

Biomix ATM is een vloeistof die wordt verdund met water. Afhankelijk van de vervuiling bepaalt u de verhouding. Bij ernstige vervuiling verdunt u 1 deel water met 1 deel reinigingsmiddel. Gebruikt u het middel preventief dan verdunt u het reinigingsmiddel in verhouding 1:5.

Geschikt voor buitenoppervlakken

Het fijne reinigingsmiddel is te gebruiken op verschillende ondergronden namelijk; platte en hellende daken van leien, pannen, golfplaten, riet en roofing. Daarnaast is het middel geschikt voor gevels die gemaakt zijn van baksteen, beton, bepleistering, crepi en hout. Voor terrassen en opritten, denk hierbij aan klinkers, plavuizen, tegels en tropisch harthout. Bijzonder is dat ATM ook gebruikt kan worden bij tuinbeelden die zijn vervaardigd uit terracotta, beton, kunststof en natuursteen. Het reinigingsmiddel is ook geschikt voor het schoonmaken van blauw hardsteen zoals dorpels en grafzerken. Tot slot kunt u het Biomix ATM reinigingsmiddels ook gebruiken voor het schoonmaken van tuinmeubelen van teak, kunststof en metaal.

Wanneer u twijfelt of het product geschikt is voor het oppervlak dat u wilt schoonmaken, test het middel dan eerst op een onzichtbare plaats.

Specificaties: Biomix ATM 1 liter reinigingsmiddel

  • Naam: ATM 1 liter reinigingsmiddel
  • PLU: 1152645
  • Merk: Biomix
  • Geschikt voor: Buiten oppervlakken
  • Verwijdert: Vervuiling en aanslag van atmosferische oorsprong
  • Verhouding: 1:1 tot 1:5

Recensie: Biomix ATM 1 liter reinigingsmiddel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief