Berker Auto-power 12 volt groot wandcontactdoos

Binnenkort leverbaar
17,25
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Berker Auto-power 12 volt groot wandcontactdoos

Berker heeft een zeer uitgebreid assortiment elektra artikelen en kunt u degelijke kwaliteitsproducten aanbieden. Deze auto-power 12 volt wandcontactdoos is dan ook geen uitzondering, kwaliteit en eenvoud komen samen in een eenvoudig te installeren wandcontactdoos.

Veiligheid

Deze wandcontactdoos wordt compleet geleverd en voldoet aan strenge veiligheidseisen.

Specificaties: Berker Auto-power 12 volt groot wandcontactdoos

  • Naam: Auto-power 12 volt groot wandcontactdoos
  • PLU: 1116430
  • Merk: Berker
  • Kleur: Zwart

Recensie: Berker Auto-power 12 volt groot wandcontactdoos

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief