BEP Marine Contour Analoge Ampèremeter

Binnenkort leverbaar

81,95

59,99

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: BEP Marine Contour Analoge Ampèremeter

Een Ampèremeter meet het elektrische stroomverbruik van elektrische apparaten. Hierdoor kunt u aflezen wat deze apparaten aan boord van uw camper of jacht gebruiken bij inschakeling. Deze Ampèremeter uit de BEP Marine 1000 Countour-serie werkt op 12 of 24 Volt en is zeer geschikt voor gebruik in kleinere boot of camper.

De steekzekeringen van deze Ampèremeter zijn via de voorkant van het schakelpaneel bereikbaar en dus eenvoudig te vervangen. Een LED indicatie geeft een ingeschakeld apparaat aan.

Specificaties: BEP Marine Contour Analoge Ampèremeter

  • Naam: Contour Analoge Ampèremeter
  • PLU: 1151171
  • Merk: BEP Marine
  • Ampère: Bereik van 0 tot 50 Ampère
  • Aansluiting: Werkt op 12 en 24 Volt
  • Afmetingen: 108 x 108 mm
    Montagediepte: 40 mm

Recensie: BEP Marine Contour Analoge Ampèremeter

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief