DE WINKEL IN SCHIJNDEL IS KONINGSDAG 27 APRIL GESLOTEN. ZONDAG 7 MEI ZIJN WIJ OPEN! Info & route

-44%

  • CC-802 Accuscheidingsrelais hoofdschakelaar
  • CC-802 Accuscheidingsrelais hoofdschakelaar
  • CC-802 Accuscheidingsrelais hoofdschakelaar
CC-802 Accuscheidingsrelais hoofdschakelaar

BEP Marine CC-802 Accuscheidingsrelais hoofdschakelaar

Binnenkort leverbaar

270,00

149,99

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: BEP Marine CC-802 Accuscheidingsrelais hoofdschakelaar

BEP Marine biedt met de Contour Connect-serie veelzijdigheid als het gaat om accucontrole en -overzicht. De panelen zijn in zowel horizontale als verticale richting te plaatsen en met behulp van speciale binders ook aan elkaar te bevestigen.

De CC-802 bevat twee hoofdschakelaars voor start- en lichtaccu, het BEP Marine scheidingrelais en een parallelschakelaar. Omdat de startaccu van de CC-802 dus parallel geschakeld kan worden met de lichtaccu, start de motor altijd.

Specificaties: BEP Marine CC-802 Accuscheidingsrelais hoofdschakelaar

  • Naam: CC-802 Accuscheidingsrelais hoofdschakelaar
  • PLU: 1151206
  • Merk: BEP Marine
  • Maximale accucapaciteit: Geschikt tot max. 140A
  • Afmetingen: 16,6 x 21,2 x 5,5 cm (l x b x d)

Recensie: BEP Marine CC-802 Accuscheidingsrelais hoofdschakelaar

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief