BeneGas Light Gas Light gasfles

(6)
Alleen in Schijndel
Vanaf:

21,50

Dit artikel is alleen verkrijgbaar in de winkel in Schijndel

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: BeneGas Light Gas Light gasfles

De Gas Light kunststof gasfles heeft een aantal grote voordelen: de gasfles is licht van gewicht, veilig, praktisch en comfortabel. Ideaal om comfortabel te kunnen genieten van uw vrije tijd.

50% lichter

Doordat de Gas Light tot 50% lichter is als de traditionele stalen gasfles is deze eenvoudig te tillen en te vervoeren. De gewichtsbesparing varieert tot maar liefst 10,5 kg. De kunststof gasfles laat zich met weinig inspanning aan boord brengen van uw camper, caravan of boot.

Comfortabel draaggemak

De Gas Light heeft een mooi, modern design. Door de grote en ruime handgrepen is de gasfles gemakkelijk en comfortabel te dragen. De kunststof kraag biedt daarnaast een uitstekende bescherming voor de kraan. Dankzij het transparante kunststof is het eenvoudig af te lezen hoeveel gas nog in de fles aanwezig is. Door de vormgeving van de fles is de Gas Light gemakkelijk stapelbaar.

Sterke en veilige constructie

De Gas Light van BeneGas Light heeft een unieke, sterke hightech constructie van hoogwaardige kunststoffen. De gladde binnenvoering wordt uit één geheel vervaardigd en vormt samen met de glasvezel buitenmantel het drukvat. Doordat de voering geen naden of verbindingen heeft ontstaat er een enorm sterke, veilige en toch lichtgewicht constructie. Het kunststof is vocht- en chemicaliënbestendig, kan niet roesten en een speciale coating voorkomt veroudering door UV-stralen.

De kunststof gasfles van BeneGas Light wordt in bruikleen ter beschikking gesteld, tegen betaling van statiegeld. Omdat BeneGas Light zorg draagt voor de keurjaren hoeft u zich hier geen zorgen over te maken: u kunt uw lege Gas Light altijd omwisselen. U betaalt slechts de vulling.

Specificaties: BeneGas Light Gas Light gasfles

 • Naam: Gas Light gasfles
 • PLU: 1125692C
 • Merk: BeneGas Light
 • Soort gas: Propaan
 • Hoogte: 5 kg: 390 mm
  10 kg: 571 mm
 • Diameter: 305 mm
 • Leeg gewicht: 5 kg: 3,8 kg
  10 kg: 5,3 kg
 • Totaalgewicht: 5 kg: 8,8 kg
  10 kg: 15,3 kg
 • Kraan: 1/2" links, buitendraad
 • Zelf te vullen: Nee
 • Geldigheidsduur: Onbeperkt
 • Onderhoudsbijdrage: Geen
 • Statiegeld: € 55,00
 • Kleur: Groen/grijs
 • Prijsinformatie: Alleen vulling Fles met vulling
 • Inhoud gasfles: 10 kg 5 kg

6 Recensies voor: BeneGas Light Gas Light gasfles

 • Prima keuze
  Bert, 09-01-2017
  Wij zijn ook tevreden met de lichtgewicht gasflessen. Bij aankoop werd ook zeer duidelijk verteld dat de aankoopbon bewaard moet worden, dat doen we per definitie voor alle apparatuur die we aanschaffen, al was het maar voor de garantie. Het gewicht is het grootste voordeel, gas is inderdaad wel duur maar hoeveel gebruik je daar nu van in de zomer, een kilootje of 5 is meer dan genoeg voor ons in de zomervakantie.
  Een interessant alternatief voor gasverbruikers is een aluminium LPG fles met buiten vul aansluiting. Wel een eenmalige aanschaf maar goedkoop gas en overal verkrijgbaar.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Tevreden
  R O E L O F, 09-10-2016
  Wij zijn zeer tevreden over de BENE-gas lichtgewicht fles.
  We gebruiken hem nu 12 jaar.
  Teruggave van statiegeld is nooit een probleem geweest.
  Inderdaad Aankoopbon wel goed bewaren; maar dat is vooraf bekend.
  De fles is van kunststof ; hij roest en / of rammelt niet.
  De fles is doorzichtig dus je kunt goed zien hoeveel er nog in zit.
  De fles is groot; dus gaat erg lang mee.
  Het lage eigen gewicht van de fles is een groot voordeel i.v.m. de plaats in de disselbak.
  Voor een lange reis moet je dan uiteraard wel met een volle fles vertrekken;
  en / of een tweede fles meenemen. Ik heb dit slechts één keer hoeven doen.
  Dat de fles duur in gebruik zou zijn is maar betrekkelijk; het gebruiksgemak is hoog.
  En bovendien we geven duizenden euro's in een vakantie uit ; én dan moeilijk doen over een tientje gas meer of minder ? ? ? ? ?
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Duur
  Henk, 06-03-2016
  Mooie en lichte fles maar dat is het enige voordeel.
  Verder duur in gebruik omdat je bij iedere vulling 8 a 9 euro meer betaald dan bij de vulling van de stalen fles. Die moet je na 10 jaar wel weer opnieuw kopen natuurlijk.
  Ook moet je na aankoop je aankoopbon goed bewaren omdat je anders kunt fluiten naar je statiegeld. Nu is mijn vraag hoeveel kopers deze bon inmiddels kwijt zijn. Een belachelijke regeling in mijn ogen omdat het logisch is als je een fles komt inleveren je normaal je statiegeld moet ontvangen.

  Gebruiksgemak is door deze regeling dan minder als met een andere fles.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Afwegen
  Ton Visser, 06-01-2013
  Wij hebben al jaren 10 kg BP flessen. Licht en in Nederland makkelijk te krijgen. Wij gaan ook veel naar Oostenrijk en daar is het moeilijk te krijgen. Nu stalen Duitse fles en een BP lichtgewicht. Nemen als reserve 5 kg mee. Heb je ook nog ruimte over voor grondzeil. Gasvulling is wel duurder dan stalen gasfles en is niet bij te vullen. Mooie combinatie met barbecue e.d.
  Algemene indruk:
 • Ga naar de site van BP
  Marcel, 05-07-2012
  De fles in mooi, handig in het gebruik maar heeft 1 GROTE MAAR; niet omte ruilen in het buitenland (Lees Frankrijk, Italie) Je moet daarom eigenlijk altijd 2 flessen hebben om zeker te weten dat je niet zonder gas komt te zitten. Laat je dus niet lijden door mooie praat maar ga naar de site van BP gas voor meer informatie.
  Algemene indruk:
 • Wil over gaan op het kleine maatje
  roos, 27-12-2011
  Ik heb nu nog de grootte fles maar wil over gaan op het kleine maatje is wat beter hoop ik .(met de grootte doen we zeker 3 jaar en gaan dan ca. 4 weken op vakantie en branden dan ook nog de kachel in het voorjaar.
  Algemene indruk:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief