DE WINKEL IN SCHIJNDEL IS KONINGSDAG 27 APRIL GESLOTEN. ZONDAG 7 MEI ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Beeztees Rubber bal aan slingerkoord

Op voorraad

6,49

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Beeztees Rubber bal aan slingerkoord

Deze massief rubberen bal met slingerkoord zorgt voor urenlang speelplezier voor u en uw hond. De bal is met name geschikt voor buitenactiviteiten omdat deze door het slingerkoord extra ver weg te gooien is. Met deze bal blijft uw hond met plezier in conditie.

Specificaties: Beeztees Rubber bal aan slingerkoord

  • Naam: Rubber bal aan slingerkoord
  • PLU: 1170215C
  • Merk: Beeztees
  • Afmetingen: Bal: 6 cm (Ø)
    Koord: 30 of 60 cm
  • Materiaal: Rubber
  • Maat: 30 cm 60 cm

Recensie: Beeztees Rubber bal aan slingerkoord

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief