Bauer Elite Pro schaatsbeschermers

Alleen online

19,95

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Bauer Elite Pro schaatsbeschermers

De Bauer Elite Pro is een stevige schaatsbeschermer met verschillende goede eigenschappen. De beschermer is VCI geïmpregneerd. De onzichtbare barrière van VCI-technologie beperkt vocht en zuurstof dat er samen voor zorgt dat het mes en de rand van de schaats gaan roesten. Hierdoor blijven uw schaatsen langer als nieuws.

Speciale eigenschappen

Het grootste deel van de beschermer is gemaakt van water resistent polyester. Dit houdt vocht buiten en beschermt zo de rest van de uitrusting in uw tas. De binnenkant van de beschermer is gemaakt van met VCI bewerkte soft polyester en is voorzien van vormschuim. Dit schuim zorgt ervoor dat de schaatsen op hun plek blijven. Aan de buitenzijde van de beschermer is een Rubber Traction Strip geplaatst. Deze strip zorgt ervoor dat u meer grip heeft tijdens het klunen.De beschermers zijn verkrijgbaar in één maat, die te gebruiken is met schaatsen van maat EU 38 tot en met maat EU 46.

Specificaties: Bauer Elite Pro schaatsbeschermers

  • Naam: Elite Pro schaatsbeschermers
  • PLU: 1133376C
  • Merk: Bauer
  • Kleur: Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Materiaal: Polyester
    Voorgevormd schuim
    Rubber
  • Kleur: Blauw Zilver Zwart

Recensie: Bauer Elite Pro schaatsbeschermers

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief