Bardani Shadow tarp

Niet op voorraad

219,00

189,99

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Bardani Shadow tarp

De Bardani Shadow tarp biedt uitkomst op de camping. De tarp beschermt u optimaal tegen de zon of regen en vergroot de leefruimte op de camping. Deze tarp wordt geleverd inclusief de twee luifelstokken, maar is dankzij de acht bevestigingspunten ook op vele andere plaatsen te gebruiken.

Comfortabele overkapping

De Shadow Tarp heeft een katoenen doek, dat condensarm is en een groot ademend vermogen heeft. Daardoor heeft het doek een langere levensduur. Met de scheerlijnen en haringen is de tarp eenvoudig en snel op te zetten. Op de camping creëert deze tarp een comfortabele overkapping van zo’n 15 vierkante meter, wat zorgt voor een aanmerkelijke uitbreiding van de leefruimte. De tarp heeft in het midden een hoogte van 2,5 meter, wat zorgt voor voldoende ruimte.

Specificaties: Bardani Shadow tarp

  • Naam: Shadow tarp
  • PLU: 1127359
  • Merk: Bardani
  • Afmetingen: 380 x 380 x 250 cm (l x b)
  • Pakmaat: 64 x 16 x 17 cm (l x b x h)
  • Gewicht: ± 7,5 kg
  • Materiaal stokken: Staal
  • Tent stok diameter: Ø 25 mm
  • Inbegrepen: Haringen, Luifelstokken, Scheerlijnen
  • Tent of luifel ruilen: Tenten en luifels in een ongeopende verpakking kunnen onder bepaalde voorwaarden worden omgeruild. Is de tent of luifel opgezet geweest of vertoond deze gebruikssporen? Dan zijn wij genoodzaakt minimaal de waardevermindering in rekening te brengen.

Recensie: Bardani Shadow tarp

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief