Dakkoffers kopen

Als we op vakantie gaan komen we vaak opbergruimte tekort. Of het nu gaat om de ski’s of snowboards tijdens de wintersport of de kampeeruitrusting tijdens de zomervakantie, het is vaak lastig om alles in de auto mee te krijgen. Een dakkoffer biedt dan uitkomst. Door een dakkoffer eenvoudig te bevestigen op het dak van de auto creëert u in één klap veel meer opbergruimte.

Lees meer.

Extra bagageruimte

Zowel tijdens een zomer- als wintervakantie kunt u veel extra bagageruimte gebruiken. Niet alleen voor uw ski’s of snowboard, maar ook voor stokken, helm en schoenen. Een dakkoffer of skibox biedt in zo'n geval uitkomst, zeker als u met meerdere personen in een auto reist en u alle ruimte hard nodig heeft. In de zomer is een dakkoffer een onmisbare ruimtehulp voor bijvoorbeeld tent, slaapmatten, slaapzakken en kampeerstoelen.

Iedere vakantie een geschikte dakkoffer!

Bij De Wit Schijndel kunt u terecht voor skiboxen en dakkoffers van het gerenommeerde Zweedse merk Thule waar ook de serie Thule Omnistor deel van uitmaakt. De Omnistor is echter alleen geschikt voor gebruik op campers. Deze dakkoffers zijn er in verschillende vormen, kleuren en inhoudsmaten. De kleinste koffer heeft een inhoud van 250 liter, de grootste van 520 liter. Voor wie thuis weinig opbergruimte heeft, biedt het opvouwbare model van Thule uitkomst. Met een lengte van 110 cm is deze koffer weliswaar te klein voor de meeste ski’s en snowboards, maar helmen, schoenen en stokken passen er prima in. Na gebruik van de koffer kunt u hem makkelijk en compact wegbergen. Waren dakkoffers vroeger vooral smal en daardoor bij uitstek geschikt om ski’s in te vervoeren, tegenwoordig zijn ze breder en daardoor ook perfect om andere bagage in te transporteren. De dakkoffers van Thule zijn, op de Ranger 90 na, allemaal vanaf de zijkant te openen wat het beladen een stuk eenvoudiger maakt.

Sterke, waterdichte en afsluitbare dakkoffers

Dakkoffers van Thule zijn gemaakt van stevig, vorm- en stootvast kunststof dat niet verkleurt. De verlaagde basis zorgt voor minder luchtweerstand en windegeruis. De Ranger 90 bestaat uit waterdicht en stevig materiaal dat zich makkelijk laat oprollen. De naden zijn getaped. Alle koffers van Thule zijn centraal af te sluiten. In een aantal gevallen kan de sleutel alleen verwijderd worden als de skibox volledig is afgesloten. De Ranger 90 kunt u afsluiten met een apart slotje dat u door de ritssluitingen kunt halen.

Dakkoffers bij De Wit Schijndel

Weet u precies welke skibox of dakkoffer u aan wilt schaffen en koopt u liever online? Een groot aantal modellen uit ons aanbod in de winkel kunt u ook op internet vinden; via de links bovenaan deze pagina komt u op de juiste plek terecht.

Nieuwsbrief