Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Badé Universele drukregelaar schroef met manometer

Op voorraad

22,00

21,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Badé Universele drukregelaar schroef met manometer

Deze huishouddrukregelaar voor lage druk van Badé bevat een universele 1/2" links gasfles aansluiting en 1/4" links schroefuitgang. Voorzien van een manometer. Een drukregelaar koppelt de gasfles aan uw gasinstallatie en zorgt voor een constante en juiste hoogte van de gasdruk voor de aangesloten apparatuur.


De druk in een gasfles wordt bepaald door de buitentemperatuur, bij 15°C is de druk ± 7 bar. Gasapparatuur vraagt echter altijd om een veel lagere druk. Met een drukregelaar wordt dit probleem opgelost. Sinds 2002 is een druk van 30 mbar voorgeschreven voor gasinstallaties in voertuigen. Voor 2002 kan zowel 30 mbar als 50 mbar in campers en caravans voorkomen. Let er op dat de drukregelaar dezelfde gasdruk geeft als de aangesloten apparatuur nodig heeft.

Specificaties: Badé Universele drukregelaar schroef met manometer

  • Naam: Universele drukregelaar schroef met manometer
  • PLU: 1008174C
  • Merk: Badé
  • Sleutelwijdte: 30 mm
  • Gasdruk: 30 of 50 mbar
  • Capaciteit: 1,5 kg/h
  • Ingang: 1/2 links binnendraad
  • Uitgang: 1/4 links buitendraad
  • Manometer: Inclusief
  • Gasdruk: 30 mbar 50 mbar

Recensie: Badé Universele drukregelaar schroef met manometer

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief