Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Badé Tankinhoudmeter voor LPG tank

Op voorraad

64,00

59,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Badé Tankinhoudmeter voor LPG tank

De tankinhoudmeter voor LPG tanks maakt het mogelijk om in het voertuig, bijvoorbeeld op het dashboard, het niveau van de damptank snel, eenvoudig en duidelijk af te lezen.

De niveaumeter op de LPG tank wordt vervangen door de bijgeleverde sensor. De sensor geeft zowel op de fles als via het display de resterende gasvulling aan.

Het display werkt op 12 volt en is naar keuze horizontaal of verticaal te monteren. De afmetingen zijn 40 mm x 25 mm.
De inhoud wordt weergegeven met 6 led lampjes.

Specificaties: Badé Tankinhoudmeter voor LPG tank

  • Naam: Tankinhoudmeter voor LPG tank
  • PLU: 1008128
  • Merk: Badé

Recensie: Badé Tankinhoudmeter voor LPG tank

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief