Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Badé Pigtail hogedrukslang

(1)
Op voorraad
Vanaf:

27,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Badé Pigtail hogedrukslang

De Pigtail hogedrukslang van Badé is verkrijgbaar in verschillende lengtes. Deze gasslang, die bestand is tegen een hoge druk, heeft aan beide uiteinden een 1/2 linkse binnendraad.

Specificaties: Badé Pigtail hogedrukslang

 • Naam: Pigtail hogedrukslang
 • PLU: 1008020C
 • Merk: Badé
 • Afmetingen: Verkrijgbaar in diverse lengtes
 • Ingang: 1/2 linkse binnendraad
 • Uitgang: 1/2 linkse binnendraad
 • Maat: 100 cm 50 cm

Recensie: Badé Pigtail hogedrukslang

 • Hevelen
  Appleman, 13-12-2016
  Slang aangeschaft om flessen samen te voegen.
  Nog niet kunnen uit proberen, resultaat volgt tzt.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief