Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Badé Afsluitdop Campingaz tank

(1)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Badé Afsluitdop Campingaz tank

De Afsluitdop Campingaz tank van Badé is een handig reserve onderdeel. De Afsluitdop past op een Capingaz tank.

Specificaties: Badé Afsluitdop Campingaz tank

 • Naam: Afsluitdop Campingaz tank
 • PLU: 1008163
 • Merk: Badé

Recensie: Badé Afsluitdop Campingaz tank

 • prima alternatief
  Pieter, 01-07-2015
  Ik was mijn Campingaz dop kwijt...

  bij de lokale DHZ geïnformeerd; zo'n originele dop met blauw handvat zou zo'n 5 Euro kosten...

  Deze dop kost slechts 3.50 Euro.

  Deze dop geeft een solide indruk als je hem op de fles schroeft (in tegenstelling tot de originele waar je altijd het gevoel hebt dat het handvat zal breken als je de dop iets te fel aanschroeft).

  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief