DWS 1000 mm thermokoppel

(1)
Binnenkort leverbaar
7,99
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS 1000 mm thermokoppel

Deze Badé 1000 mm thermokoppel sluit de magneetklep op het moment dat de vlam uitgaat. Hierdoor komt er geen gas meer vrij. Dit model is een temperatuursensor en is geschikt voor diverse branders. Om deze thermokoppel te monteren is een M8X1 thermokoppelmoer nodig. Deze moer is los te bestellen.

Specificaties: DWS 1000 mm thermokoppel

 • Naam: 1000 mm thermokoppel
 • PLU: 1008316
 • Merk: DWS
 • Lengte: 1000 mm
 • Bijzonderheden: Om deze thermokoppel te monteren is een M8X1 thermokoppelmoer nodig

Recensie: DWS 1000 mm thermokoppel

 • Goede vervanging voor defecte, niet meer leverbaar exemplaar
  Wil , 24-04-2018
  Van onze Fattori camping kachel was het thermokoppel stuk, navraag bij leverancier leerde dat die niet meer gemaakt en niet meer leverbaar waren. Kachel voldoet echter heel goed. Heb toen besloten dit thermokoppel te kopen.
  Om het te installeren heb ik wel zelf een beugeltje moeten maken.
  Het thermokoppel is goed gevoelig, pakt de warmte van de waakvlam goed op en schakelde na uitblazen van de waakvlam ook weer snel het gas uit. Dus een goede en goedkope vervanging van het defecte exemplaar
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief