Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Badé 1/4 linkse binnendraad 8/10 mm gasslang

Op voorraad
Vanaf:

6,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Badé 1/4 linkse binnendraad 8/10 mm gasslang

Deze 1/4 linkse binnendraad 8/10 mm gasslang van Badé is te gebruiken voor een 8/10 mm gasleiding van caravan of camper. De slang is voorzien van een 1/4 linkse koppeling voor aan de regelaar en 8/10 mm knelkoppeling voor de leiding. De slang is bestand tegen een gasdruk van 10 bar. Deze gasslang is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen.

Specificaties: Badé 1/4 linkse binnendraad 8/10 mm gasslang

  • Naam: 1/4 linkse binnendraad 8/10 mm gasslang
  • PLU: 1153142C
  • Merk: Badé
  • Afmetingen: Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Gasdruk: Maximaal 10 bar
  • Ingang: 1/4 linkse binnendraad
  • Uitgang: 8/10 mm knelkoppeling
  • Maat: 100 cm 40 cm

Recensie: Badé 1/4 linkse binnendraad 8/10 mm gasslang

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief