Babolat Ballfighter tennisracket junior

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Babolat Ballfighter tennisracket junior

Het Babolat Ballfighter tennisracket junior is een racket voor de allerkleinsten. Dit tennisracket is bij uitstek geschikt om spelenderwijs kennis te maken met tennis. Het racket is lichtgewicht en daardoor makkelijk te manoeuvreren. Ook heeft het racket een memo grip die het makkelijker maakt om de verschillende grepen aan te leren. Het tennisracket is geschikt voor kinderen met een maximale lengte van ongeveer 80 centimeter.

Specificaties: Babolat Ballfighter tennisracket junior

  • Naam: Ballfighter tennisracket junior
  • PLU: 1225189-0000
  • Merk: Babolat
  • Gewicht: ± 149 gram
  • Afmeting : Lengte: 43,2 cm
  • Bespanning: Bespannen

Recensie: Babolat Ballfighter tennisracket junior

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief