Truma AXK Airmix voor Trumavent

(1)
Niet op voorraad

94,25

82,50

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Truma AXK Airmix voor Trumavent

Het Truma AXK Airmix pakket is de ideale aanvulling op een Trumavent ventilator.
Het systeem is speciaal ontwikkeld om het binnenklimaat in de caravan te verbeteren. Een traploos te regelen luchtklep maakt het mogelijk om verse buitenlucht bij de warme lucht van de kachel te mengen.
In de zomer werkt het systeem als een ventilator en zuigt het frisse, koele lucht aan van onder de caravan en blaast deze met de Trumavent in de caravan. In de winter verrijkt het Airmix pakket de verwarmingslucht met frisse lucht en wordt het aangenaam behaaglijk.

• Verbetert het binnenklimaat in de caravan
• Ventilatie en frisse lucht in de zomer
• Extra toevoer van frisse lucht in de winter

De Truma AKX Airmix is geschikt voor caravans en is niet te gebruiken voor campers en boten.

Specificaties: Truma AXK Airmix voor Trumavent

 • Naam: AXK Airmix voor Trumavent
 • PLU: 1167435C
 • Merk: Truma
 • Exclusief: Trumavent ventilator
 • Geschikt voor: Caravans
 • Bediening: Bedieningspaneel met schuif voor traploze regeling
 • Bijzonderheden: Niet geschikt voor campers en boten of kachels met een bodemafvoer
 • Geschikt voor: S3002/S5002/S3004/S5004

Recensie: Truma AXK Airmix voor Trumavent

 • Ombouwset t.b.v. frisse buitenlucht.
  JanvdBerge, 06-06-2017
  Deze set gemonteerd in hobby 410sfe. De motor losgemaakt en klep gemonteerd, gat in de vloer daarop bijgeleverd rooster gemonteerd en aangesloten op de klep. Heb wel in vloergat de randen met siliconenkit waterdicht gemaakt. Ook 4 schroeven van rooster aan onderzijde met siliconen ingesmeerd. Bedieningshandel was makelijk te monteren.
  Kortom ben zeer tevreden. Nu nog van de zomer in zuidfrankrijk testen.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief