Atomic Cloud Eleven XT ski’s dames

Alleen online

599,00

539,00

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Atomic Cloud Eleven XT ski’s dames

De Atomic Cloud Eleven XT ski’s dames zijn echte prestaties ski’s met uitstekende eigenschappen. Ook hebben de ski’s een bijzonder stijlvol ontwerp.

Race rocker

Deze ski’s zijn het topmodel uit de Cloud reeks. Voor betere prestaties beschikt dit type over een Race rocker. Deze sterke camber geeft een stevige grip op de kanten. De licht opstaande voorkant van de ski helpt bij het insturen van de bochten. De ski’s combineren dit met een light woodcore kern. Dit houdt het gewicht laag zonder in te leveren op het gebied van prestaties.

Specificaties: Atomic Cloud Eleven XT ski’s dames

  • Naam: Cloud Eleven XT ski’s dames
  • PLU: 1231618C
  • Merk: Atomic
  • Radius: 13 m bij 162
  • Lengte: Verkrijgbaar in verschillende maten
  • Rocker: Race rocker
  • Binding: XT 10 Ti binding
  • Artikelnummer: AASS00976
  • Lengte: 155 162 169

Recensie: Atomic Cloud Eleven XT ski’s dames

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief