2e paasdag zijn wij open! Maandag 2 april van 10 - 17 uur Meer info

Biomix ATM 5 liter reinigingsmiddel

(8)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Biomix ATM 5 liter reinigingsmiddel

Het ATM 5 liter reinigingsmiddel van Biomix maakt uw tegels, veranda of stoep weer schoon. U brengt het reinigingsmiddel aan, zonder te schrobben, en het middel doet het werk.

Biologisch en milieuvriendelijk

Het vloeibare reinigingsmiddel is gemaakt op basis van enzymen waardoor het ATM middel milieuvriendelijk en biologisch is. ATM verwijdert atmosferisch vuil en aanslag dat grotendeels ontstaat door industrie en verkeer uitstoten.

Verwijdert vuil en aanslag zonder schrobben

Biomix ATM is hét middel voor de reiniging van alle buitenoppervlakken. Het fijne aan dit middel is dat u enkel het middel aanbrengt, zodat de enzymen en de natuur het verdere werk doen. Regen en wind zorgen ervoor dat het beste resultaat wordt bereikt in een aantal weken. Dit hangt natuurlijk af van de hardnekkigheid en oorsprong van de aanslag is.

Verhouding reinigingsmiddel en water

Biomix ATM wordt verdund met water. Bij hardnekkige vervuiling verdunt u 1 deel water met 1 deel reinigingsmiddel. Wanneer u het middel preventief gebruikt, verdunt u de ATM in verhouding 1:5.

Geschikt voor buitenoppervlakken

Het fijne reinigingsmiddel is te gebruiken op meerdere ondergronden, namelijk platte en hellende daken van leien, pannen, golfplaten, riet en roofing. Daarnaast is het middel geschikt voor muren die gemaakt zijn van baksteen, beton, bepleistering, crepi en hout. Voor terrassen en opritten, denk hierbij aan klinkers, plavuizen, tegels en tropisch harthout. Bijzonder is dat ATM ook gebruikt kan worden bij tuinbeelden die zijn vervaardigd uit terracotta, beton, kunststof en natuursteen. Het reinigingsmiddel is ook geschikt voor het schoonmaken van blauwe hardsteen zoals dorpels en grafzerken. Tot slot kunt u het Biomix ATM reinigingsmiddels ook gebruiken voor het schoonmaken van tuinmeubelen van teak, kunststof en metaal.

Wanneer u twijfelt of het product geschikt is voor het oppervlak dat u wilt schoonmaken, test het middel dan eerst op een onzichtbare plaats.

Specificaties: Biomix ATM 5 liter reinigingsmiddel

 • Naam: ATM 5 liter reinigingsmiddel
 • PLU: 1153235
 • Merk: Biomix
 • Geschikt voor: Buiten oppervlakken
 • Verwijdert: Vervuiling en aanslag van atmosferische oorsprong
 • Verhouding: 1:1 tot 1:5

8 Recensies voor: Biomix ATM 5 liter reinigingsmiddel

 • Biomix ATM
  Lieve, 25-09-2017
  Op aanraden van een vriendin gekocht en uitgeprobeerd zoals voorgeschreven. Het resultaat is verbluffend! Ondertussen zijn we enkele maanden en vele liters water verder maar het oppervlak is nog altijd groen-vrij!
  Ook de bestelling van Nederland naar België ging zeer vlot!
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Onder verwachting
  P. De Leeuw, 04-06-2017
  Product scoort onder verwachting. Heb alles gedaan volgens de richtlijnen, weinig resultaat. Volgende keer ga ik terug de hoge drukspuit gebruiken.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • BIOMIX ATM
  Serge, 18-05-2017
  Goedkoopste prijs. Snelle Levering.
  En Produkt werkt zeer goed!!!
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • nooit meer
  a.bakker-van der ploeg, 01-05-2017
  Biomix gebruikt voor mijn terras, voor verwijderen vuil en aanslag. Hoewel het na het opbrengen van het middel zeker 2 weken droog geweest is, had ik geen enkel resultaat na een maand. Wonderen bestaan niet, dus voor mij nooit meer biomix.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Goed spul
  Frank Gijpmans, 08-04-2017
  Werk prima, wel prijzig maar het gebruiksgemak compenseerd dat.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Goede aankoop
  Wouters Freddy, 07-04-2017
  Product snel geleverd in een perfecte verpakking verzonden.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Bio mix ATM
  E. Jansen, 30-03-2017
  Prima product,
  Elk jaar weer met azijn of hoge druk in de weer vreselijk.

  Maar dit werkt fantastisch
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Snelle levering
  S v Dongen, 02-09-2016
  Wij bestelden Biomix ATM 5 We hadden het eerder gekocht hier in Maastricht maar dat was hier veel duurder,we zijn zeer tevreden over het product.En de levering was snel en goed via trac en trace en heel goed verpakt,want het is toch een vloeibaar product.
  Het werkt heel goed ook voor atmotverische vervuiling .
  We zeggen het voort en zullen het volgend jaar zeker weer bij jullie bestellen
  met dank
  s v Dongen
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief