Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Aspen 5 liter alkylaatbenzine

Alleen in Schijndel
Vanaf:

17,60

Dit artikel is alleen verkrijgbaar in de winkel in Schijndel

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Aspen 5 liter alkylaatbenzine

Deze alkylaatbenzine van Aspen is enkel bij ons filiaal in Schijndel verkrijgbaar.


De alkylaatbenzine van Aspen is een kant en klaar mengsmering in twee varianten de 2 FRT en de 4. De 2 FRT is geschikt voor kettingzagen, heggenscharen, bladblazers, brommers en andere tweetaktmotoren. De 4 benzine is speciaal geschikt voor o.a. grasmaaiers, boten en andere viertaktmotoren.Het grote voordeel van deze FRT tweetaktolie is dat deze schoner verbrand waardoor deze minder schadelijk is voor uw gezondheid. Het bijkomende voordeel is dat ook de motor schoner blijft, dit zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur van uw machine. Bovendien kunt u de benzine jarenlang bewaren zonder dat deze in kwaliteit vermindert.

Kwaliteit

De Aspen 2 en 4 zijn de meest hoogwaardige kwaliteit benzine die op dit moment technisch haalbaar is. Deze benzine bevat vrijwel geen benzeen, tolueen en zwavel waardoor deze minder schadelijk is voor u en het milieu. In verschillende formaten verkrijgbaar.

Specificaties: Aspen 5 liter alkylaatbenzine

  • Naam: 5 liter alkylaatbenzine
  • PLU: 1178691C
  • Merk: Aspen
  • Inhoud: 5 liter
  • Geschikt voor: Tweetaktmotoren
    Viertaktmotoren
  • Let op: Alleen in de winkel verkrijgbaar.
  • Varieteit: 2 FRT 4

Recensie: Aspen 5 liter alkylaatbenzine

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief