Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

ACSI CampingCard & Camperplaatsen 2018

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: ACSI CampingCard & Camperplaatsen 2018

ACSI CampingCard & Camperplaatsen 2018 is een zeer compleet pakket voor iedere camperaar!

Meer dan 12.000 campings en camperplaatsen in Europa

Met het boek CampingCard & Camperplaatsen 2018 heeft u altijd een campingspecialist bij de hand! In het boek vindt u meer dan 3300 ACSI-campings waar u op vertoon van de CampingCard tegen een voordelig en vast tarief kunt overnachten. Daarnaast staan er ook nog eens 9000 toegankelijke camperplaatsen in Europa in.

Eenvoudig in gebruik

De CampingCard is een kortingskaart die u door heel Europa kunt gebruiken in het voor- en naseizoen. Gebruikmaken van de kaart is eenvoudig. U toont bij de receptie van de camping uw volledig ingevulde CampingCard en u kunt meteen genieten van kortingen tot 50%. Het boek is overzichtelijk en duidelijk opgesteld. Bij de campings en camperplaatsen staan GPS-coördinaten voor een vlekkeloze reis. Het is heel duidelijk wat u kwijt bent voor een overnachting.

Specificaties: ACSI CampingCard & Camperplaatsen 2018

  • Naam: CampingCard & Camperplaatsen 2018
  • PLU: 1251519
  • Merk: ACSI
  • Inclusief: ACSI CampingCard t.w.v. € 16.95
  • ISBN: 978-94-92023-46-9

Recensie: ACSI CampingCard & Camperplaatsen 2018

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief