HEMELVAARTSDAG ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Arbor Coda Camber Wide snowboard bruin zwart

Alleen online
599,00
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Arbor Coda Camber Wide snowboard bruin zwart

De Coda Camber Wide is de bredere variant van dit snowboard. Dit snowboard is speciaal ontwikkeld voor de freerider.

Wide snowboard

Dit Wide snowboard is breder en daardoor ook geschikt voor de snowboarder met grotere voeten. Door het bredere oppervlak komen de tenen zo niet in aanraking met de sneeuw. Bovendien heeft dit snowboard een uitstekend draagvermogen, wat er ook voor zorgt dat het snowboard overal, ook met mindere sneeuwcondities, goed voor de dag komt.

Twinshape vorm

Dit Camber snowboard heeft een twinshape vorm. Dit betekent dat de voor- en achterkant identiek zijn. Daardoor kan het snowboard zonder problemen beide kanten op gesnowboard worden. Het snowboard staat bovendien garant voor langdurig goede glij eigenschappen dankzij de Sintered base waarin de wax beter wordt opgenomen.

Specificaties: Arbor Coda Camber Wide snowboard bruin zwart

  • Naam: Coda Camber Wide snowboard bruin zwart
  • PLU: 1246022
  • Merk: Arbor
  • Board profiel: System Camber
  • Vorm: Mountain-Twin
  • Stijfheid: Medium Flex
  • Breedte: 26,15 cm
  • Binding: Exclusief binding
  • Lengte: 160 cm
  • Nu gratis: Bij dit snowboard nu een gratis snowboardtas

Recensie: Arbor Coda Camber Wide snowboard bruin zwart

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief