DE WINKEL IN SCHIJNDEL IS KONINGSDAG 27 APRIL GESLOTEN. ZONDAG 7 MEI ZIJN WIJ OPEN! Info & route

AquaChek White zout teststrips

(1)
Op voorraad

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: AquaChek White zout teststrips

Met AquaChek White is het erg eenvoudig om het zoutgehalte van uw zwembadwater te testen.
- U neemt een monster van het zwembadwater (± 2,5 cm in een bekertje)
- Neem een teststrip uit de flacon, waarbij u ervoor moet zorgen dat het bovenste gedeelte droog blijft
- Plaats het onderste gedeelte van de teststrip in het monster en laat dit werken tot de gele band donker wordt. Normaal gesproken duurt dat ongeveer 3 tot 4 minuten.
- Neem de strip uit het monster en bepaal waar op de nummerschaal van de teststrip de witte punt (de witte piek) het hoogst is. Vergelijk die waarde met de kaart op de fles

De waarde moet tussen de 5,2 en 5,4 zitten.

LET OP! Elke flacon AquaChek White heeft een eigen unieke kaart die specifiek met de teststrips bij die bepaalde fles correspondeert.

Specificaties: AquaChek White zout teststrips

 • Naam: White zout teststrips
 • PLU: 1092735
 • Merk: AquaChek
 • Inhoud: 10 teststrips

Recensie: AquaChek White zout teststrips

 • Probleem opgelost!
  JoeriH, 10-07-2016
  Het lukte me niet om voldoende chloor met zout-water systeem te maken. Mijn vermoede was onjuiste zout concentratie (PH had ik inmiddels al aangepast, die is goed). Maar hoeveel zout moet er dan bij?
  Ik heb daarom deze strips gekocht. Meten ging heel eenvoudig en in tegenstelling tot veel andere strips heel nauwkeurig af te lezen. Zoals verwacht zat er te weinig zout in (ca 60% van optimaal. optimaal =3000 ppm zoals ook netjes op flesje staat). Ik heb zout toegevoegd volgens bijgevoegde berekening en nogmaals gemeten, zout gehalte is nu goed (3100 ppm, ik had er ook inderdaad heel klein beetje te veel zout in gedaan).
  Kortom werkt allemaal heel eenvoudig en zeer nauwkeurig. Helemaal goed dus en probleem opgelost!
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief