Aqua Logic (C)CS-Inline drinkwaterfilter

Op voorraad

105,00

79,99

Vandaag besteld, morgen in huis

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Als u op werkdagen voor 11.59 uur bestelt, heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. M.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Aqua Logic (C)CS-Inline drinkwaterfilter

Het (C)CS-Inline drinkwaterfilter van Aqua Logic is bestemd voor situaties waar de bestaande waterkwaliteit is verslechterd. Dat kan ontstaan zijn door bacteriologische besmetting of het gebruik van chloor. Dit drinkwaterfilter kan eenvoudig op een bestaande kraan worden aangesloten.

Eenvoudige aansluiting

Het filter kan met een schroefkoppeling op een kraan worden bevestigd. Op deze geïntegreerde kraan kan gekozen worden tussen gewoon kraanwater of gefilterd water. Het filter werkt zonder toevoeging van chemicaliën en bestaat uit onderhoudsvrije en corrosievrije onderdelen.

Geïntegreerd systeem

Het filter bevat een geïntegreerd reinigingssysteem. Het filtermedium bestaat uit een gesinterd (versmolten) materiaal dat bestaat uit actief kool met een polymeer (kunststof). Door het actief kool dat uit kokosbast bestaat te verkolen, ontstaat een matrix met een groot adsorberend vermogen.

Adsorberend

Dit filtermedium adsorbeert geur, kleur en smaakstoffen. Door het sinterproces ontstaat een zeer kleine porie, waardoor zichtbaar vuil en micro-organismen afgevangen worden.

Specificaties: Aqua Logic (C)CS-Inline drinkwaterfilter

  • Naam: (C)CS-Inline drinkwaterfilter
  • PLU: 1151301
  • Merk: Aqua Logic
  • Eigenschappen: Voor schoonwater
  • Kleur: Grijs
  • Aansluitspanning: N.v.t.

Recensie: Aqua Logic (C)CS-Inline drinkwaterfilter

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief