Apa Ralley sneeuwborstel inclusief ijskrabber

Schrijf een review

Op voorraad

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Apa Ralley sneeuwborstel inclusief ijskrabber

Handige sneeuwbezem en kunststof ijskrabber in één gereedschap. Hiermee verwijdert u eenvoudig sneeuw en ijs van voertuigen.

Specificaties: Apa Ralley sneeuwborstel inclusief ijskrabber

  • Naam: Ralley sneeuwborstel inclusief ijskrabber
  • PLU: 1152813
  • Merk: Apa
  • Afmetingen: Krabber: 10 cm
    Bezem: 20 cm
  • Lengte: 53 cm
  • Materiaal: Kunststof, rubber

Recensie: Apa Ralley sneeuwborstel inclusief ijskrabber

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief