Care Plus Anti-insect Natural spray

Op voorraad
Vanaf:

2,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Care Plus Anti-insect Natural spray

Care Plus Anti-insect Natural spray is een sterk insectwerend middel op basis van natuurlijke ingrediënten.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden

Deze anti-insect spray bevat geen DEET en is geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden. Anti-Insect Natural kan tevens worden gebruikt tijdens zwangerschap en borstvoeding, en is ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Het middel kan gebruikt worden op alle bestemmingen.

Citrodiol beschermt tot 6 uur lang

Anti-insect Natural spray bevat lemon-eucalyptus extracten met de werkzame stof Citrodiol , die tot 6 uur beschermt tegen steken en beten van muggen, teken en knutten. De effectiviteit van deze natuurlijke ingrediënten is bewezen in wetenschappelijke (veld)studies. In tegenstelling tot Care Plus DEET tast Care Plus Natural geen kunststoffen aan, zoals brilmonturen, fototoestellen en gelakte tafelbladen.

Specificaties: Care Plus Anti-insect Natural spray

 • Naam: Anti-insect Natural spray
 • PLU: 1225691C
 • Merk: Care Plus
 • Materiaal: Bevat Citriodiol en lemon-eucalyptus extracten
 • Geschikt voor: Alle bestemmingen
  Kinderen vanaf 3 maanden
  Mag gebruikt worden tijdens zwangerschap en borstvoeding
 • Bijzonderheden: Beschermt tot 6 uur tegen muggen, teken en knutten
  Tast kunstoffen niet aan
 • Inhoud: 100 ml 15 ml 200 ml 60 ml

Recensie: Care Plus Anti-insect Natural spray

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief