Care Plus Anti-insect DEET spray 40%

Op voorraad
Vanaf:

2,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Care Plus Anti-insect DEET spray 40%

Deze Care Plus Anti-insect DEET spray bevat 40% DEET en voldoet aan alle eisen betreffende veiligheid en effectiviteit in gebruik. Verkrijgbaar in verschillende flacons.

Bescherming

Deze spray biedt bescherming tegen stekende insecten zoals muggen, steekvliegen, en knutten maar ook tegen bloedzuigers en teken. Geschikt voor gebruik in zowel tropische als Europese gebieden. De DEET 40% spray beschermt u tot 8 uur lang tegen ziektes zoals knokkelkoorts, gele koorts, malaria en filariasis. Geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar.

Specificaties: Care Plus Anti-insect DEET spray 40%

  • Naam: Anti-insect DEET spray 40%
  • PLU: 1009210C
  • Merk: Care Plus
  • Materiaal: 40% DEET
  • Geschikt voor: Kinderen vanaf 13 jaar
  • Bijzonderheden: Beschermt tot 8 uur
  • Let op: Kan kunststoffen aantasten
  • Inhoud: 100 ml 15 ml 60 ml

Recensie: Care Plus Anti-insect DEET spray 40%

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief