Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Antargaz Quick-On drukregelaar

(1)
Niet op voorraad
16,50
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Antargaz Quick-On drukregelaar

De Quick-On drukregelaar van Antargaz is een lage druk regelaar met een werkdruk van 37 mbar. Eenvoudig te bevestigen op flessen die zijn uitgerust met een snelkoppeling afsluiter met een diameter van 27 mm. De regelaar is zo ontworpen dat deze niet op de afsluiter aangesloten kan worden wanneer het rode hendeltje in de ‘open’ stand staat. Dit zorgt voor een veilige montage van de Quick-On drukregelaar op een gasfles.

Specificaties: Antargaz Quick-On drukregelaar

 • Naam: Quick-On drukregelaar
 • PLU: 1007960
 • Merk: Antargaz
 • Gasdruk: 37 mbar
 • Capaciteit: 1,5 kg/h

Recensie: Antargaz Quick-On drukregelaar

 • 37 mbar???
  Pieter, 27-03-2017
  clipt rechtstreeks op de Calypso fles.
  Dit moet zowat de enige regelaar op de Nederlandse markt zijn die 37 mbar levert...

  ander nadeel, die draaduitgang is geen gebruikelijke 1/4L of 3/8L maar een in Nederland moeilijk verkrijgbare metrische aansluiting (M20)
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief