Antargaz Calypso gasfles

Op bestelling

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen, m.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Antargaz Calypso gasfles

Let op: Deze gasfles mag alleen binnen Nederland verkocht worden.


De Antargaz Calypso gasfles voorziet u van alle gemakken. Een lichtgewicht gasfles die u moeiteloos kunt gebruiken voor allerlei toepassingen op de camping en in en om het huis. Deze Calypso gasfles wordt geleverd inclusief bijbehorende waarborgkaart.

Lichtgewicht gasfles

Deze gasfles heeft een totale inhoud van 8 kg propaangas. Door het gebruik van lichtgewicht materialen komt het totale gewicht van de volle Calypso fles uit op slechts 13 kg. De gasfles beschikt bovendien over transparante vensters waarmee u eenvoudig de nog aanwezige gasvoorraad kunt controleren.

Handige snelkoppeling

De Calypso gasfles is zeer eenvoudig in gebruik dankzij de handige en veilige snelkoppeling. Door deze veilige koppeling wordt de zelfsluitende fleskraan goed afgesloten en kan deze niet meer opengaan na afkoppelen van uw regelaar of adapter. Ook is er voor het aan- en afsluiten geen gereedschap vereist. Ideaal voor het gebruik bij bijvoorbeeld de buitenkeuken, terrasverwarmer of de verwarming van de caravan. U beschikt zo over één gasfles die u wisselt tussen de verschillende gebruikstoestellen.

Waarborgkaart

Bij de gasfles ontvangt u tevens een waarborgkaart ter waarde van € 45,-, die u goed dient te bewaren. De gasfles blijft na aanschaf eigendom van Antargaz. Als u de gasfles inclusief waarborgkaart weer inlevert ontvangt u de waarborg terug. Zonder waarborgkaart ontvangt u geen geld retour. U kunt de gasfles wel zonder waarborgkaart omruilen voor een vol exemplaar bij een Antargaz dealer in uw omgeving. Dan betaalt u alleen voor de nieuwe gasvulling. Antargaz heeft een groot dealernetwerk binnen de Benelux waardoor er altijd een dealer bij u in de buurt is voor het omruilen of inleveren van de Calypso gasfles.

Voorwaarden bezorging

De Wit is één van de weinige aanbieders waarbij het mogelijk is een gasfles thuis te laten bezorgen. Antargaz bezorgt de gasfles binnen vijf werkdagen bij u thuis. Zij nemen telefonisch contact met u op om een afspraak te maken voor het moment van bezorging van de gasfles. Het is belangrijk dat u op het moment van bezorging thuis bent om de gasfles in ontvangst te nemen. Als u op het moment van bezorging niet thuis bent, dan kunt u geen aanspraak maken op uw geld terug. U kunt dan met De Wit contact opnemen en de gasfles ophalen bij een Antargaz depot in de buurt. Voor het afleveren van de gasfles op uw adres worden € 25,- aan verzendkosten per gasfles berekend, deze zijn al bij de prijs inbegrepen.

Ophalen in Schijndel

Wilt u de gasfles ophalen in Schijndel, dan adviseren wij u deze in onze winkel af te rekenen. U betaalt dan geen verzendkosten.

Specificaties: Antargaz Calypso gasfles

 • Naam: Calypso gasfles
 • PLU: 1153217
 • Merk: Antargaz
 • Soort gas: Propaan
 • Materiaal gasfles: Kunststof
 • Vulling: ± 8 kg
 • Ledig gewicht: ± 5 kg
 • Hoogte: 505 mm
 • Diameter mm: Ø 306 mm
 • Totaal gewicht: ± 13 kg
 • Kraan: Geen
 • Vulaansluiting: Zelf vullen niet mogelijk / toegestaan
 • Geldigheidsduur: 10 jaar
 • Kleur: Groen
 • Artikelnummer: 1153217

Recensie: Antargaz Calypso gasfles

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief