Amazonas Swivel wartel voor hangstoel

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen, m.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Amazonas Swivel wartel voor hangstoel

De Swivel van Amazonas is een wartel om een hangstoel aan te hangen.

Ideale zitpositie

De Swivel wordt gebruikt in combinatie met een gewone haak, zoals bijvoorbeeld de Easy + of Jumbo hangmat bevestiging. De wartelhaak zorgt ervoor dat de hangstoel om zijn as kan ronddraaien zodat er altijd een ideale zitpositie is.

Bescherming

De koorden van de hangstoel worden beschermd tegen doorschuren en tegelijkertijd wordt de ophanging beschermd tegen overbelasting.
Zo voorkomt u onnodige slijtage aan de hangstoel. De maximale belasting van de Swivel wartel is 120 kg.

Specificaties: Amazonas Swivel wartel voor hangstoel

  • Naam: Swivel wartel voor hangstoel
  • PLU: 1136728
  • Merk: Amazonas
  • Maximaal draagvermogen: 120 kg
  • Materiaal: Metaal

Recensie: Amazonas Swivel wartel voor hangstoel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief