DE WINKEL IN SCHIJNDEL IS KONINGSDAG 27 APRIL GESLOTEN. ZONDAG 7 MEI ZIJN WIJ OPEN! Info & route

All Ride SOS Support zekeringenset 28-delig

Niet op voorraad
2,99
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: All Ride SOS Support zekeringenset 28-delig

De SOS Support zekeringenset 28-delig bestaat uit verschillende zekeringen, glaszekeringen, steekzekeringen in verschillende ampères. Deze set van All Ride wordt geleverd met een spanningzoeker en een zekeringtang.

Specificaties: All Ride SOS Support zekeringenset 28-delig

 • Naam: SOS Support zekeringenset 28-delig
 • PLU: 1112238
 • Merk: All Ride
 • Ampère: Glaszekeringen: 2 t/m 25 ampère
  Steenzekeringen: 8 t/m 25 ampère
  Mini steekzekeringen: 4 t/m 30 ampère
  Steekzekeringen: 10 t/m 30 ampère
 • Inclusief: Spanningzoeker en zekeringtang

Recensie: All Ride SOS Support zekeringenset 28-delig

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief