Al-Ko Stabiel uitdraaisteun

(1)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Al-Ko Stabiel uitdraaisteun

De Al-Ko uitdraaisteunen worden gebruikt om de caravan te stabiliseren zodat deze niet continu beweegt tijdens uw verblijf in de caravan. Door gebruik te maken van de stabiele Al-Ko uitdraaisteunen verhoogt u de stabiliteit nog eens tot 20%. Dankzij de gestanste profielen, gezette zijsteunen en een dikke gerolde spindel met trapeziumdraad zijn de Al-Ko uitdraaisteunen bijzonder stabiel.
Alle caravans met een Al-Ko chassis vanaf bouwjaar 1989 kunnen naderhand eenvoudig en snel worden uitgerust met een Al-Ko uitdraaisteun.
Voor alle zekerheid dient u echter wel het volgende te controleren:
- Maat A (zie Fig. 1) moet 605 mm zijn
- Maat K (zie Fig. 1) moet 23 mm zijn

Specificaties: Al-Ko Stabiel uitdraaisteun

 • Naam: Stabiel uitdraaisteun
 • PLU: 1059802
 • Merk: Al-Ko
 • Maximaal draagvermogen: Geschikt voor aanhangers met een maximaal toegestaan totaalgewicht tot 2000 kg
 • Materiaal: Volbadverzinkt staal
 • Exclusief: Bevestigings- en bedieningsmateriaal
 • Tip: De spindel blijft het soepelst werken als u deze regelmatig reinigt en invet

Recensie: Al-Ko Stabiel uitdraaisteun

 • Alko stabielsteun
  Will, 22-04-2018
  Door kromme spindel moest caravanpoot worden vervangen. Besteld exemplaar keurig één op één vervangen. Snelle levering.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief