Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Al-Ko Soft-Dock bumperbeschermer

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Al-Ko Soft-Dock bumperbeschermer

De Al-Ko Soft-Dock zorgt ervoor dat, als u met het koppelstuk van de aanhanger of caravan tegen de auto aankomt, de kans op krassen verminderd wordt. Dat komt door het zachte materiaal, waarvan de Al-Ko soft-Dock van gemaakt is. Bovendien is de Soft-Dock een effectieve scheenbeenscherming, want de koppeling van uw caravan wordt vaak gemakkelijk over het hoofd gezien. Deze opvallende en beschermende Soft-Dock wordt eenvoudig over de kogelkoppeling heen geschoven. De Soft-Dock is geschikt voor de Al-Ko AK 7, AK 10/2, AK 252, AK 160 en AK 300 koppelingen. (Niet geschikt voor stabilisatorkoppelingen!)

Specificaties: Al-Ko Soft-Dock bumperbeschermer

  • Naam: Soft-Dock bumperbeschermer
  • PLU: 1056019
  • Merk: Al-Ko
  • Materiaal: Bijzonder zachte en dempende rubbermenging

Recensie: Al-Ko Soft-Dock bumperbeschermer

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief