Sawiko Futuro H2 fietsendrager

Schrijf een review

Niet op voorraad
Vanaf:

1925,00

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Sawiko Futuro H2 fietsendrager

Een Sawiko Futuro H2 fietsendrager van Al-Ko maakt het op eenvoudige wijze mogelijk om fietsen mee te nemen met een Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroën Jumper (vanaf modeljaar 2006). Het fietsenrek is in vele opzichten speciaal ontwikkeld voor een dergelijke buscamper. De fietsdrager is ook geschikt voor de wat zwaardere, elektrische fietsen.

Let op: Het fietsenrek is verkrijgbaar in 2 verschillende modellen en alleen geschikt voor volledig (180°) openslaande achterdeuren.

Fietsenrek ontwikkeld voor een H2 buscamper

Buscampers stellen specifieke eisen aan een fietsenrek. De Sawiko Futuro houdt hier volledig rekening mee. Het platform waarop de fietsen gestald zijn, is in hoogte verstelbaar. Hierdoor blijft een aanwezige trekhaak nog steeds beschikbaar voor bijvoorbeeld een aanhanger of trailer. Tevens kan het platform zakken tot laaddrempel niveau en dit maakt het laden van de fiets(en) eenvoudig.

Robuust rek met veel mogelijkheden

De Futuro H2 fietsendrager van Sawiko is vervaardigd van staal. Dit bespaart gewicht maar vergroot het draagvermogen van het rek tot 80 kg. Voldoende om ook zware elektrische fiets(en) mee te nemen. Na het plaatsen van een fiets in de rails, zet u met behulp van de ratelsluitingen de fietsen vast.

Het rek is in- en uitklapbaar, hierdoor bespaart het kostbare ruimte wanneer de fietsen niet op het rek geplaatst zijn. Ook in opgeklapte positie is het mogelijk om de fietsdrager in hoogte te verstellen. Overigens hoeft het fietsenrek niet alleen gebruikt te worden voor het vervoer van fietsen. Het kan ook uitstekend dienen als een draagrek voor bijvoorbeeld een ski-rek of bagagebox.

Eenvoudige montage op de achterdeur scharnieren

Het fietsenrek wordt aan de achterzijde van de bus op de rechtse deurscharnieren gemonteerd en met een afsluitbare bevestiging aan de linkse. De montage is zeer stabiel en veilig; scheeftrekken van de achterdeur is onmogelijk. De drager is zo stabiel dat het tot 90° van de bus kan wegdraaien, ook wanneer het rek beladen is. Zo blijft de laadruimte via de achterzijde van de bus toegankelijk. Bovendien; wanneer het rek gesloten en vergrendeld is, heeft het tevens een zeer betrouwbare anti-diefstal functie.

Specificaties: Sawiko Futuro H2 fietsendrager

  • Naam: Futuro H2 fietsendrager
  • PLU: 1152769C
  • Merk: Sawiko
  • Materiaal: Staal
  • Gewicht: 55 kg
  • Draagvermogen: Maximaal 80 kg
  • Opklapbaar: Ja
  • Geschikt voor: Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroën Jumper vanaf modeljaar 2006
  • Uitvoering: 2 fietsen 3 fietsen

Recensie: Sawiko Futuro H2 fietsendrager

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief