Al-Ko Premium neuswiel

(3)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Al-Ko Premium neuswiel

Het Al-Ko Premium neuswiel heeft een breed en gebold wiel in een modern design, voor gemakkelijk manoeuvreren. Door dit bolle wiel is er op een harde ondergrond slechts een klein contactvlak en ondervindt u minder weerstand. Bij een zachte ondergrond is het contactvlak veel groter. Het brede wiel geeft meer steun en zakt daardoor minder weg.

De geïntegreerde vorkvering zorgt dat oneffenheden, bijvoorbeeld stoepranden, verend worden opgevangen. Ideaal bij het gebruik van rangeersystemen zoals een caravanmover. Maar dit Al-Ko neuswiel is natuurlijk het best bekend vanwege zijn ingebouwde disselweger. De ingebouwde wiellastaanduiding geeft in één oogopslag aan hoe zwaar de caravan op uw kogel drukt. Op het neuswiel is een schaalverdeling aangebracht variërend van 50 kg t/m 200 kg. Gesjouw met een weegschaal of losse disselwegers is niet langer nodig en behoort tot het verleden.

Specificaties: Al-Ko Premium neuswiel

 • Naam: Premium neuswiel
 • PLU: 1060745
 • Merk: Al-Ko
 • Velg: Staal
 • Band: 230 x 80 mm massief rubber, afneembaar
 • Slinger: Afneembaar, met draaiknop en druklager
 • Vering: Vorkvering
 • Wiellager: Glijlager
 • Diameter: Ø 48 mm
 • Materiaal: Volbadverzinkt staal
 • Inclusief: geïntegreerde kogeldrukweger
 • Exclusief: Neuswielklem

3 Recensies voor: Al-Ko Premium neuswiel

 • Kogeldrukschaal
  Gerrit Beylemans, 26-09-2016
  Beste,

  Kan er mij iemand uitleggen waarom de schaalverdeling pas van 50kg begint en loopt tot 200kg, daar waar de meeste constructeurs een max druk van 75 kg op de trekhaak weergeven, en bij voorkeur iets onder de 50 kg.

  Met Dank,

  Gerrit Beylemans
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Tevreden
  G Latten, 08-05-2016
  Ondanks dat ik niet dagelijks met het neuswiel moet werken ben ik er wel tevreden over,wat me wel tegenvalt is dat ik het gewichtsverschil tussen neuswiel en kogelplaats zelf moet uitzoeken.Een tabel zou wel op zijn plaats zijn.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Al-Ko Premium neuswiel
  G. Kroesbeek, 18-03-2016
  We hebben dit neuswiel pas kort in ons bezit dus nog niet veel gebruikerservaring maar hier onze eerste indruk.
  De bediening is superlicht en het aflezen van het gewicht is heel duidelijk en dat is waarvoor we het gekocht hebben.
  Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat wij veel plezier zullen hebben van ons nieuwe neuswiel.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief