Al-Ko Los zacht rubber neuswiel

Schrijf een review

Op voorraad

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Al-Ko Los zacht rubber neuswiel

Los wiel ter vervanging van een defect of versleten neuswiel. De afmetingen van dit losse neuswiel zijn 215 mm x 65 mm. De as maat is 90 mm breed. De velg is van kunststof en de band is van zacht rubber.

Specificaties: Al-Ko Los zacht rubber neuswiel

  • Naam: Los zacht rubber neuswiel
  • PLU: 1057784
  • Merk: Al-Ko
  • Velg: Kunststof
  • Band: 215 x 65 mm zacht rubber
    As maat: 90 mm breed
  • Exclusief: As

Recensie: Al-Ko Los zacht rubber neuswiel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief