Al-Ko Caravankrik

(1)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Al-Ko Caravankrik

De Al-Ko Caravankrik is speciaal ontwikkeld voor caravans en aanhangers met een Al-Ko chassis vanaf 1980. De draagkracht van de krik is maximaal 800 kg en het totaalgewicht van de caravan of aanhanger mag niet hoger zijn dan 1600 kg. Dankzij de speciale kriksteunen met insteekopening, welke aan beide zijden van het chassis gemonteerd worden, kan de krik niet verschuiven tijdens het gebruik.

De kriksteunen versterken het chassis en ondersteunen tevens de caravanbodem. De Al-Ko aanhangwagenkrik kan ook voor het ondersteunen van de caravan worden gebruik. Het is echter wel noodzakelijk dat de trekauto altijd aangekoppeld blijft bij gebruik van de krik. Dit voorkomt namelijk het wegdraaien van de dissel.

Vanaf bouwjaar 1991 zijn de meeste caravans met Al-Ko chassis reeds met de noodzakelijke bevestigingsgaten uitgerust. Bij alle andere voertuigen, met Al-Ko chassis, vanaf 1980 moeten de gaten voor de montage door u zelf worden aangebracht, overeenkomstig met de bedieningsinstructie.

Specificaties: Al-Ko Caravankrik

 • Naam: Caravankrik
 • PLU: 1046064
 • Merk: Al-Ko
 • Beginhoogte: 85 mm
 • Hefbereik: 290 mm
 • Eindhoogte: 375 mm
 • Maximaal draagvermogen: Geschikt voor aanhangers met een maximaal toegestaan totaalgewicht tot 1600 kg
 • Inclusief: Krik, 2x kriksteun met insteekopening, bevestigingsmateriaal en bedieningshandleiding
 • Exclusief: Kunststof opbergbox
 • Tip: Bij gebruik van de Al-Ko wagenkrik dient de aanhanger ten allen tijde aangekoppeld te blijven aan de trekauto om het wegdraaien van de dissel te voorkomen

Recensie: Al-Ko Caravankrik

 • Empty
  R., 03-11-2011
  Op marktplaats zocht ik naar een gebruikt exemplaar, bij alles wat ik daar vond ontbraken de steunen. De prijs inclusief nieuwe steunen en verzendkosten was voor een gebruikt exemplaar nog hoger dan een nieuwe bij de Wit.
  Samen met wat andere spulletjes binnen een paar dagen in huis, voortaan zetten we de caravan waterpas met deze krik, de grote onhandige zware leveler mag naar marktplaats :-)
  Algemene indruk:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief