Al-Ko Big Foot steunvoeten

(4)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Al-Ko Big Foot steunvoeten

De BIG Foot van Al-Ko is een accessoire voor uw uitdraaisteunen, speciaal ontworpen om extra stabiliteit aan de caravan te bieden op elk soort ondergrond. Zodra de Big Foot de grond raakt glijdt de uitdraaisteun, dankzij de langwerpige opening, direct op de Big Foot. De uitdraaisteun verschuift de Al-Ko Big Foot niet. Deze steunvoeten hebben een extra groot oppervlak van maar liefst 200 mm x 180 mm. Dit grote steunvlak en de dwarsribben aan de onderzijde voorkomen dat de Big Foot kan wegzakken of wegglijden en zorgt er zo voor dat de caravan veilig en stabiel op zijn plaats blijft staan.

Als u de uitdraaisteun opdraait zorgt de veer dat de Big Foot automatisch ingeklapt wordt. Tijdens het rijden worden de Big Foots door middel van veerdruk volledig passend tegen de steun gedrukt.

De steunvoeten hebben een statisch draagvermogen van 1250 kg. De Big Foot kan worden gemonteerd op de Al-Ko Stabiel en Premium uitdraaisteunen. Vanaf 2001 zijn de montagegaten voor de Big Foot standaard in deze uitdraaisteunen aanwezig. Bij steunen tot bouwjaar 2000 moeten deze gaten nog overeenkomstig de handleiding in de steunen worden geboord.

Met de Al-Ko Big Foot hoeft u niet langer met houten plankjes te sjouwen voor onder de uitdraaisteunen. Zelfs op zachte grond hebt u geen problemen meer met het stabiliseren van de caravan.

Vanaf 2001 zijn de montagegaten voor de Big Foot standaard aanwezig. Bij steunen tot bouwjaar 2000 moeten deze gaten nog worden geboord.

Specificaties: Al-Ko Big Foot steunvoeten

 • Naam: Big Foot steunvoeten
 • PLU: 1059704
 • Merk: Al-Ko
 • Materiaal: Kunststof PA
 • Inclusief: 4x Al-Ko Big Foot met montageassen, platen, veren en moeren, montage- en bedieningshandleiding
 • Exclusief: Uitdraaisteunen

4 Recensies voor: Al-Ko Big Foot steunvoeten

 • Stevige steunvoeten
  Eric, 02-06-2017
  Nadat ik van een ander type er een was verloren deze aangeschaft. Zelf monteren is lastig wanneer je half onder de caravan moet kruipen. Ze voldoen prima, wiebelen niet meer en doen wat ze moeten doen: steun geven op zachtere ondergrond. Inderdaad redelijk aan de prijs, maar dat zie ik maar als investering voor kampeergemak.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Stevige steunvoeten
  Gerrit, 09-04-2017
  Nadat ik al een aantal steunen heb gehad die onder mijn Alko onderstel snel kapot waren nu toch het geld uitgegeven voor een paar echte Alco steunen. deze voldoen uitstekend.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Big foots
  Ton, 24-03-2017
  De voeten zien er degelijk uit, nog niet getest in de praktijk Montage handleiding niet erg duidelijk. Stevige prijs voor een simpel accesoire.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • niet goedkoop maar wel de moeite waard
  paul, 28-11-2015
  Heb deze sinds kort in gebruik en is een duidelijke verbetering ten opzichte van de andere steunvoeten. Ook dat ze strak tegen de steun komen en dus niet blijven wiebelen vind ik een voordeel. Ze zijn aan de prijs maar dat is een eenmalige investering
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief