Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Al-Ko ATC Trailer Control

Niet op voorraad

599,00

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Al-Ko ATC Trailer Control

De ATC Trailer Control van Al-Ko zorgt voor veiligheid. Dit anti-slingersysteem voorkomt een hoop gevaarlijke situaties op de weg. Dit product bewaakt het rijgedrag van de caravan permanent en remt de caravan bij beginnende slingerbewegingen tijdig geleidelijk af.

Uitwijkmanoeuvres

Als er plotseling uitgewekenen moet worden, registreert het systeem dat en zorgt het ervoor dat het slingeren tot een minimum beperkt wordt. Zo blijft u stabiel op de weg. Het systeem is verkrijgbaar voor nieuw- en achterafmontage voor caravans met AL-KO chassis.

Specificaties: Al-Ko ATC Trailer Control

  • Naam: ATC Trailer Control
  • PLU: 1151668C
  • Merk: Al-Ko
  • Afmetingen: Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Gewicht: ± 4,5 kg
  • Bijzonderheden: Enkele as
  • Maat: 1300 - 1500 kg 1500 - 1800 kg 750 - 1300 kg

Recensie: Al-Ko ATC Trailer Control

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief