Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Al-Ko AKS 1300 koppeling frictiecups

Op voorraad

39,95

33,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Al-Ko AKS 1300 koppeling frictiecups

Frictiecups voor de zijkanten van de AKS 1300 stabilisatorkoppeling van Al-Ko.
Door de wrijving tussen de frictie elementen van de stabilisatorkoppeling enerzijds en de trekhaakkogel anderzijds verslijt het frictiemateriaal op de remblokjes. Op de Al-Ko stabilisator is een slijtage indicator aanwezig zodat u voortdurend controle hebt over de frictie elementen en deze zonodig kunt vervangen.
De levensduur van de frictie elementen is maximaal 50.000 km.

Met deze remblokjes kunt u de versleten exemplaren van uw stabilisatorkoppeling vervangen waardoor de werking van de koppeling optimaal blijft. De slingerbewegingen blijven zo effectief onderdrukt.Als de stabilisator na een verloop van tijd gaat kraken dan is dit vaak te wijten aan vervuiling van de frictie elementen en de trekhaakkogel. Kraken van de stabilisatorkoppeling is normaal en kan geen kwaad maar is wel te voorkomen door de koppeling goed te reinigen, de trekhaakkogel te schuren en te reinigen met thinner en de vervuiling van de frictiecups met een fijn schuurpapier te verwijderen.

Specificaties: Al-Ko AKS 1300 koppeling frictiecups

  • Naam: AKS 1300 koppeling frictiecups
  • PLU: 1150068
  • Merk: Al-Ko
  • Geschikt voor: Zijkanten
  • Tip: Houdt uw trekhaakkogel altijd schoon en vetvrij! Losgekomen lak en vet verhinderen een goede grip van de frictiecups. Het beste resultaat bereikt u door de kogel blank te schuren en te reinigen met thinner.

Recensie: Al-Ko AKS 1300 koppeling frictiecups

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief