2e pinksterdag 21 mei zijn wij open van 10 - 17 uur!Meer info

Al-Ko Aanhangwagennet

Op voorraad
Vanaf:

25,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Al-Ko Aanhangwagennet

Het gebruik van een aanhangernet bij een open aanhangwagen en bij een pick-up met een open laadruimte is al jaren verplicht. Met een dergelijk wagennet dekt u de lading van de aanhanger af om zo te voorkomen dat deze onderweg van de wagen afvalt, opstuift of wegwaait. Dit is voor uw veiligheid en zeker ook voor die van medeweggebruikers.

Deze wet voor het gebruik van een ladingnet is echter bij veel mensen onbekend. Indien u de weg opgaat met een aanhangwagen zonder een trailernet en de politie houdt u aan, loopt u kans op een onnodige boete van € 140,-. De bescheiden investering in dit aanhangernet is daarmee vergeleken een zeer grote besparing. Dit aanhangernet is supersterk en geschikt voor alle merken aanhangers.

Specificaties: Al-Ko Aanhangwagennet

  • Naam: Aanhangwagennet
  • PLU: 1152622C
  • Merk: Al-Ko
  • Afmetingen: Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Maasgrootte: 30 x 30 mm
  • Bevestiging: Versterkt koord rondom
  • Tip: Het net moet groter zijn dan de precieze afmeting van de open bak van de aanhanger; houdt een marge aan van ongeveer 30 tot 50 cm.
  • Maat: 300 x 160 cm 350 x 180 cm 350 x 250 cm 400 x 250 cm 500 x 350 cm

Recensie: Al-Ko Aanhangwagennet

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief