AgfaPhoto Rechargeable Power 2300 mAh AA HR6 batterijen

Schrijf een review

Binnenkort leverbaar
11,99
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: AgfaPhoto Rechargeable Power 2300 mAh AA HR6 batterijen

De Rechargeable Power 2300 mAh AA batterijen van AgfaPhoto zijn geschikt voor apparatuur die veel stroom verbruikt. Dit zijn batterijen met een capaciteit van 2300 mAh uit de 2700 series. Denkt u hierbij aan flitsapparatuur, digitale camera's, radio's en ander radioapparatuur. Deze batterijen zijn meer dan 1000 keer oplaadbaar wat deze batterijen niet alleen milieuvriendelijk maakt maar ook nog eens voordelig voor uw portemonnee.

Specificaties: AgfaPhoto Rechargeable Power 2300 mAh AA HR6 batterijen

  • Naam: Rechargeable Power 2300 mAh AA HR6 batterijen
  • PLU: 1167262
  • Merk: AgfaPhoto
  • Capaciteit: 2300 mAh
  • Voltage: 1.2 volt
  • Oplaadbaar: Ja

Recensie: AgfaPhoto Rechargeable Power 2300 mAh AA HR6 batterijen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief