Remis Afdichtingsrubber

(2)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Remis Afdichtingsrubber

Het Remis afdichtingsrubber dient ter vervangen van een oud of versleten rubber van bijvoorbeeld het dakluik in uw voertuig, het raam of de deur. Dankzij dit rubber wordt de ruimte tussen twee oppervlakken netjes opgevuld, waardoor de ruimte volledig afgesloten wordt. Het afdichtingsrubber wordt per meter verkocht.

Specificaties: Remis Afdichtingsrubber

 • Naam: Afdichtingsrubber
 • PLU: 1178419
 • Merk: Remis
 • Kleur: Zwart
 • Materiaal: Rubber
 • Prijs per: Meter

2 Recensies voor: Remis Afdichtingsrubber

 • perfect
  Velthuis, 17-12-2016
  Perfecte vervanging voor het originele Remis Remitop 2 dakluik in van een Hobby caravan (2005). Het originele rubber werd plakkerig en begon al her en der te scheuren.

  Lekkages kun je beter voorkomen dan genezen.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Af dichtregels leveren geen problemen op!
  J A. SCHOLTEN, 10-10-2016
  Heel gemakkelijk te vervangen.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief