AeroCover Tuinsethoes

Schrijf een review

Op voorraad
Vanaf:

49,95

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: AeroCover Tuinsethoes

De AeroCover tuinsethoes is gemaakt van UV-bestendig ripstop-polyester en is verkrijgbaar in verschillende maten. Gebruik deze tuinsethoes om uw tuinmeubels af te dekken.

AeroCover membraan

Het materiaal van deze AeroCover tuinhoes is UV-, vuil- en waterbestendig, en heeft een groot ademend vermogen dankzij het speciale AeroCover membraan. Waarom is dit ademend vermogen zo belangrijk? Dankzij temperatuurverschillen ontstaat er vaak condensvorming in opberghoezen die gemaakt zijn van PVC- of PU-materiaal. Dit materiaal sluit namelijk compleet af en hierdoor kan uw tuinset niet ademen. Omdat deze materialen niet ademen, kan vanuit deze condensvorming schimmel ontstaan en kan na verloop van tijd de hoes hard worden en scheuren. Vaak zijn er in deze hoezen ventilatiegaten aangebracht, waardoor deze hoezen toch enigszins 'ademen'. Het probleem is alleen dat door deze ventilatiegaten vuil en stof naar binnen kan komen, wat uw tuinmeubels kan aantasten. Deze AeroCover tuinsethoes sluit compleet af, zonder de tuinmeubels te 'verstikken'. De AeroCover hoezen hebben een groot ademend vermogen en helpen vocht naar buiten te transporteren, terwijl vuil van buitenaf wordt tegengehouden. Hierdoor kunt u langer van tuinset genieten. De AeroCover tuinsethoes is verkrijgbaar in verschillende maten.

Specificaties: AeroCover Tuinsethoes

 • Naam: Tuinsethoes
 • PLU: 1211155C
 • Merk: AeroCover
 • Afmetingen: 130 x 130 x 85 cm
  160 x 150 x 85 cm
  200 x 190 x 85 cm
  240 x 190 x 85 cm
  305 x 190 x 85 cm
  Ronde tuinset:
  Ø 150 x 85 cm
  Ø 200 x 85 cm
 • Materiaal: UV-bestendig ripstip polyester
 • Maat: 130 x 130 x 85 cm 160 x 150 x 85 cm 240 x 190 x 85 cm 305 x 190 x 85 cm Ø 150 x 85 cm Ø 200 x 85 cm

Recensie: AeroCover Tuinsethoes

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief